O podjetju

Smo družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1995. Podjetje se že od samega začetka ukvarja z izdelavo orodij in izdelovanjem kovinskih predmetov. Izdelujemo orodja za avtomobilsko, elektronsko industrijo, gradbeno in caravaning industrijo.

Neprestani razvoj podjetja, ter sodelovanje z vedno več kupci, so podjetju nakazali poslovno usmeritev tudi na področje proizvodnje. Podjetje se je s področjem brizganja plastike pričelo ukvarjati z nakupom brizgalnega stroja, ki je bil namenjen za preizkus orodij za plastiko in brizganjem plastičnih mas.
Zato se vedno bolj usmerjamo v proizvodnjo, saj želimo kupcu ponuditi celostne rešitve od izdelave prototipa do prvih kosov ter končne serijske proizvodnje.

Naše podjetje izpolnjuje svojo vizijo z vpeljavo sodobnih CNC tehnologij saj s tem pripomoremo h kvaliteti in zahtevnosti izdelkov. Temelj našega trajnostnega razvoja in sodelovanja s poslovnimi partnerji temelji na visokem znanju, usposabljanju zaposlenih in uporabi kvalitetnih materialov.

Svojim kupcem zagotavljamo natančno izdelavo orodij in izdelkov z inovativnimi rešitvami in hitro odzivnostjo na spremembe.